lauantai 6. syyskuuta 2014

Päivä 23

Päivän veriarvot: hemoglobiini 83, trombosyytit 192, leukosyytit 2,1 ja neutrofiilit ??

Pieni turhautuminen meinasi tänään iskeä, kun labra ei jostain syystä ollut vastannut neutrofiiliarvojani. Juuri se arvo, jonka vastauspaperin käteen saatuani ensimmäisenä silmilläni haen. Juuri se arvo, josta kotiinpääsyni tällä hetkellä lähinnä on kiinni. No, huomenna toki saan jo tuoreemman vastauksen uusista verinäytteistä, mutta silti ärsyttää. Kärsivällisyyteni alkaa kai vähitellen pettää ja uskoni hiipua siihen, että pääsisin jo alkuviikosta kotiin.

Muuten päivä on ollut vointien kannalta ihan ok. Palellut vain olen kovasti luultavasti jo aika matalasta hemoglobiinista johtuen. Huomenna joudutaan varmaan tankkaamaan verta, sillä täällä hemoglobiiniraja on 80.

Onneksi sentään kuumetta ei ole ollut eikä aikakaan vielä tunnu käyvän liian pitkäksi. Ehkä vielä jotenkin kestän, jos lääkäri maanantaina ilmoittaakin, etten pääse vielä kotiin. Siihen olen ainakin nyt varautunut.

Toivotaan pientä ihmettä huomisiin arvoihin!

4 kommenttia:

 1. Olen ollut hematologian laboratoriossa töissä ja vastasin ihmisten verenkuvia ja joskus jonkun ihmisen neutrofiilit tai valkosolujen erittelylaskenta jää vastaamatta, jos analysaattori antaa jonkin "liputuksen" kyseisille arvoille, sinun tapauksessasi veikkaisin että kone on liputtanut matalaa arvoa ja tällöin labran täytyy mikroskopoida kyseiset arvot käsin, eli vastauksessa kestää pidempään. Voi tietenkin olla jokin muu syy jos eivät ole koko päivänä vastanneet neutroja mutta toivottavasti huomenna vastaavat ja arvo olisi hyvällä mallilla! Kovasti tsemppiä, sulla on täällä ruutujen toisella puolella paljon tukijoukkoja, jotka odottaa postauksia ja elää hengessä mukana :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka kuinka jo kaipailet kotiin niin toivon sinulle vielä hetken malttia odotella arvojen korjaantumista. Sitten voit hyvillä mielin lähteä kohti alkavan ruskan väreissä olevaa kotiseutua Kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu.
  Rauhaisaa yötä ja kauniita unia toivottelee Kainuusta lähtöisin oleve mummeli.

  VastaaPoista
 3. Sinulla menee ihan hyvin on terveen merkki
  että haluaa jo pois ihmisten ilmoille.
  Mutta maltti on valttia näissä asioissa.
  Kyllä sinä sieltä pian pääset oman kullan
  kainaloon ja pörröisten nelijalkaisten
  lemmikkien innokkaaseen vastaan ottoon.
  Tsemppiä T: Päivi

  VastaaPoista