maanantai 1. syyskuuta 2014

Päivä 18

Aloitetaanpa tänään päivän veriarvoista: hemoglobiini 102, trombosyytit 29, leukosyytit 0,1 ja neutrofiilit 0,03.

Leukosyytit ovat siis pysytelleet samoissa lukemissa kuin eilen ja neutrofiilitkin jo aavistuksen nousseet! Vielä on kovin pientä tuo nousu, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa! Varovaisesti uskalsin lääkäriltä kysyä, milloin hän arvelisi minun pääsevän kotiin. Toivoin salaa jo loppuviikkoa, mutta sitä ei lääkäri uskaltanut luvata. Luultavammin ensi viikon alussa.

Totta kai arvojen pitää nousta kunnolla ja varmistua myös siitä, että trombosyytitkin lähtevät nousuun niin, että pärjään ilman tankkausta. Ensinnäkin niiden pitää olla yli 40 ennen kuin cvk voidaan ottaa pois. Toisekseen minua mielellään pidetään täällä muutaman päivän pidempään, jotta en heti kotiin päästessäni saisi mitään infektiota ja joutuisi palaamaan heti takaisin. Tästä olen kyllä erittäin samaa mieltä, sillä joudun todellakin palaamaan Turkuun, jos kotona nousee esimerkiksi kuume.

10-14 päivää siirrosta, niinhän lääkäri siirtopäivänä lupasi enkä uskonut. Toivotaan nyt, että kaikki menee loppuun asti hyvin! Lämpö on tänään pysytellyt 37 asteessa, mutta muita oireita en ole itsestäni havainnut. Kaikki täällä itseasiassa kehuvat ihoani, joka on pysynyt todella hyvässä kunnossa. Ainoastaan kädet tahtovat kuivahtaa runsaan pesemisen ansiosta.

Kunpa nyt tämäkin viikko menisi yhtä nopeasti kuin kaksi edellistäkin. Pelkään, että käyn jossain vaiheessa levottomaksi kotiin lähtöä ajatellessani eikä aika silloin tahdo kulua millään. Onneksi tuli varattua tuota tekemistä mukaan runsain mitoin!

5 kommenttia:

 1. hienoa hienoa! Eteenpäin menet koko ajan!

  VastaaPoista
 2. Hyvin sä vedät! =) Mukavaa lukea niin positiivista tekstiä vaikka aihe onkin raju! Joka päivä tulee pistäydyttyä lukemassa mitä sinulle kuuluu! Tsemppiä jatkoon! =)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on hoito sujunut tosi hyvin ja olet jaksanut mahtavasti. Nyt huomaat, että toisten kertomuksia ja kokemuksia ei kannata ajatella, vaan jokainen on oma yksilönsä ja kokemukset sen mukaisia. Hyvä että olet pitänyt oman pääsi, etkä ole jäänyt pohtimaan toisten negatiivisiakin kommentteja. Tuolla asenteella hyvä tulee !!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa. Hengessä mukana 😊

  VastaaPoista
 5. <3 upeeta:) oot supertyttö !

  VastaaPoista