tiistai 2. syyskuuta 2014

Päivä 19

Päivän veriarvot: hemoglobiini 102, trombosyytit 20, leukosyytit 0,4 ja neutrofiilit 0,03.

Hitaasti, mutta varmasti ne solut sieltä nousee. Toivottavasti pian vähän kiihtyvämpään tahtiin. Ainoastaan trombosyytit jatkavat vielä laskuaan, mutta ne ovat tainneetkin aina laahata muiden arvojen perässä. Ellei suunta huomenna ole kääntynyt joudutaan varmaan taas tankkaamaan.

Tästä päivästä ei juuri muuta kerrottavaa olekaan. Päivät alkavat vähän toistaa toisiaan. Iltapäivää kohden olen ollut taas aika väsynyt. Selittyneekö sillä, että huomasin juuri lämmön nousseen taas 37,5 asteeseen. Aamulla ei kuumetta ollut yhtään eikä vielä päivälläkään. No, kunhan ei yli 38 nouse! Niin kauan voidaan olettaa, että lämpöily johtuu solujen toiminnasta.

Sovin hoitajan kanssa, että huomenna kokeilisimme pahoinvoinninestolääkkeen heittämistä pois säännöllisistä lääkkeistä. Nyt se on mennyt peräti kolmesti päivässä ja ollut taatusti yksi syy väsymykseen päivällä. Toivotaan, että väsymys siitä vähän hellittäisi eikä pahoinvointi enää vaivaisi!

4 kommenttia:

 1. Tosi hienoa että valkosolut ovat lähteneet nousuun! <3 En muista olenko ennen kommentoinut mutta ehkä noin kuukauden olen blogiasi seurannut enkä enää osaa mennä nukkumaan ilman kuulumisiasi. Kaikkea hyvää sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Hyvin menee, Koitahan jaksaa. Pian pääset kotiin :-)
  T.Marita

  VastaaPoista
 3. Kurkkaan joka päivä kuulumiasi ja on tosi mukavaa kuulla kaiken menevän nousujohteisesti ja kotiin pääsynkin jo siintävän mielessä. Tsemppiä! Olet urhea nainen!

  VastaaPoista