sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Korvatulehdus

Olotila on alkanut tuntua hitusen paremmalta, vaikkakin edelleen voimattomalta ja väsyneeltä. Crp oli tänään enää 65 ja kuume on pysytellyt 38 asteen molemmin puolin, yleensä iltaan mennessä nousten.

Poskiontelohuuhtelut korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystyksessä jatkuvat yhä. Kun ensimmäisen kerran menin sinne punktioon (sittemmin huuhdeltu k-putkien kautta), pyysin lääkäriä katsomaan tukkoisen tuntoisia korviani. Pikainen vilkaisu korviin ja toteamus, ettei siellä mitään näy. Tänään vastassa oli eri lääkäri ja pyysin häneltä samaa. Yllättäen tällä kertaa molemmat korvat olivat täynnä räkää ja pahasti tulehtuneet. Poskiontelohuuhtelusta vaihdettiin sitten lennossa korvien puhkaisuun ja putkien asentamiseen. Onneksi en ehtiny kauemmin tuotakaan toimenpidettä jännittää!

Jokohan nyt alkaisi riittää ja tulehdukset ja kuumeilut pian loppuisivat?!

19 kommenttia:

 1. Hyvä, että ongelmapesäke löytyi ja siihen tuli apua! Tsemppiä ja halaukset! :)

  Miiru

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että nyt löytyi syy kuumeiluun ja huonoon oloon, sekä CRP:n nousuun. Nuo poskiontelopunktiot ja tärykalvojen puhkaisut eivät ole mitään mielyttäviä toimenpiteitä. Jo niiden tekemisen katselu ei tunnu mukavalta, mutta takaavat nopeamman toipumisen tulehduskierteestä. Voimahalit ja uskoa parempaan huomiseen toivottelee mummeli Kainuusta.

  VastaaPoista
 3. Jokohan nyt rupeis taittumaan tuo kuumeilu! Peukutan kovasti täällä! Koitahan jaksaa vielä...

  VastaaPoista
 4. Loistava suunta tuossa tulehdusarvossa! Ja hyvä kun korva-asiakin on hoidossa, vaikkei varmaan mikään mukava juttu ollut sekään. Mutta toivottavasti se auttaa paranemista! Voimia ja jaksamista edelleen!

  VastaaPoista
 5. Hyvään suuntaan olet menossa. Muista ottaa rauhassa, sinun ei tarvitse nyt olla pirteä ja jaksava. Kyllä senkin aika vielä koittaa...
  Marsa

  VastaaPoista
 6. Pakosta tuli mieleen että olisiko ollut parempi pitää sua heti suuren toimenpiteen jälkeen eristyksissä vähän aikaa näin flunssakauden jyllätessä. Harmittaa sun puolesta, se älytön puolikuntoisena matkustelu yms.
  Mutta nyt, joskos jo pääsisit uuteen starttiin ja omaan elämään <3

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että parempaan päin menossa!!!

  VastaaPoista
 8. Oletko siis vielä turussa?
  Tzemppiä

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti kunto alkaa kohentua ja pääsisit koiriesikin kanssa ihailemaan syksyistä luontoa

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti kunto alkaa kohentua ja pääsisit koiriesikin kanssa ihailemaan syksyistä luontoa

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti nyt alkaa toipuminen ja nuo vastoinkäymiset riittää. Tsemppiä sinulle!

  Terkuin pirkko

  VastaaPoista
 12. Hienoa, että vointi hieman parempi!

  Ja että tulehduksen syy löytyi!

  Maija

  VastaaPoista
 13. Halauksin toivon toipumistasi tulehduksesta!

  VastaaPoista
 14. Vilkaisulla ja tutkimisella on eroa. Ei kai nyt lääkäreillä ole erilaiset laitteet käytössä. Onneksi olit sitkeä.

  Voimia! Pirjo

  VastaaPoista
 15. Hyvä juttu tuo että saat huuhtelua poskionteloihin ja ilmastointiputket korviisi. Niiden pitäisi auttaa, olen aikaisemminkin kirjoittanut että se sarvikuono eli sierainhuuhtelu kannu jonka voi ostaa apteekista ajattelin vain jatkoa varten kun kotiudut. Vointeja T: Päivi

  VastaaPoista
 16. Ajattele nyt vain itseäsi. Pyydä kaikkea sitä mistä saat hyvää mieltä itsellesi. Päivä kerrallaan. Älä anna periksi. Terkut Kainuusta

  VastaaPoista