torstai 7. elokuuta 2014

Hei hei heinäkuu

Se on sitten jo elokuu! Viime viikon keskiviikkona pakkasimme auton ja lähdimme ajelemaan kohti Suomussalmea. Onneksi kelit eivät olleet aivan niin helteisiä kuin ne ovat viime aikoina olleet! Olisi muuten ollut tuskaista raahata koiria meidän "ilmastoidussa" autossamme. Samasta syystä tulimme takaisin jo lauantaina, koska sunnuntaiksi luvattiin taas lämmintä. Lähtiessä harmitti, sillä olisin halunnut olla pidempään. Olen kuitenkin iloinen, että reissuun tuli lähdettyä. Ehdin nähdä siskoa ja hänen perhettään, ystäviä, mummoa ja tietenkin äitiä. Koiratkin pääsivät mökille hulmuamaan vapaana.

Palatessa kävimme ihastelemassa Hepokönkään vesiputousta. Mietin, miksi ei ole aikaisemmin Mikan kanssa tullut siellä käytyä. Niin kaunis näkymä sijaitsee vain kaksi kilometriä reitiltämme eri suuntaan, mutta ei, aina on ajettu vain ohi. Aina on muka kiire. Toivottavasti olen ensi keväänä siinä kunnossa, että voimme palata katsomaan, kun putous on komeimmillaan!

Kiire se on kummallinen asia. Nytkin tuntuu koko ajan, että on kiire tehdä kaikkea, saada aikaiseksi vaikka mitä ja nähdä kaikkia ennen kuin lähtö koittaa. Eli olo on täsmälleen sama kuin se on ollut aina ennen osastolle lähtöä. Pitäisi kai osata vähän hellittää. Kyllä se Mikakin osaa ne koriin jäävät pyykit pestä, imuroida ja lattian luututa. Koirien kanssa tekisi mieli touhuta enemmän, mutta repaleet eivät paljoa jaksa kuumuuden takia. Harmittaa, että minulta menee jo toinen syksy peräkkäin "hukkaan", kun olisi mitä otollisimmat kelit ulkoilla ja käydä pitkillä lenkeillä.

Jostain syystä itse hoito ei tällä hetkellä juurikaan jännitä. Lähinnä toivon, että aika menisi nopeasti, jotta hoitokin olisi jo pian ohi. Toivon ja uskonkin, että selviän siitä yhtä hyvin kuin tähänkin astisista hoidoista. Oikeastaan minun osanihan tässä touhussa on vallan helppo. Minun ei tarvitse kuin olla ja odottaa vain sillä välin, kun muut touhuavat ympärilläni ja pähkäilevät ja päättävät asioista puolestani. 


3 kommenttia:

 1. Kiva kun asennoidut noin niin sitä pitääkin.
  Haluan vielä neuvoa siitä siirosta sen verran
  että älä missään vaiheessa heitä syömistä pois
  sinulla varmaankin tekee jossain vaiheessa
  todella pahaa ja suu voi olla kipeä, mutta
  suolistossa olevat bakteerit pääsevät valloilleen
  jos niitä ei ns. ruokita oikealla tavalla sitten ne
  muuttuvat pahoiksi bakteereiksi ja niitä tulee
  niin paljon että ripuli voi koitua tuhoksesi.
  Ota mukaasi lasten pehmeä hammasharja sillä
  jos suu on niin kipeä niin on vaikea harjata hampaita
  tavallisella hammasharjalla. Pidä myös huolta siitä että
  henkilökunta ei räpelöi "keskuskateteria" ilman asianomaisia suojavaatteita.
  Noudata orjallisesti kaikkia sääntöjä sittenkin kun olet kotona siirron jälkeen.
  T: Päivi

  VastaaPoista
 2. Niin se syksy vaan lähestyy... Ja sulla tietenkin erilainen syksy tulossa. Uskotaan, että tämä syksy ei todellakaan mene sulta 'hukkaan', vaan voimaannuttaa ja parantaa tulevia syksyjä varten!
  Marsa

  VastaaPoista
 3. Voimia sinulle Henna <3 olet uskomattoman reipas nainen ja ajatuksillasi varmasti ohjaat meitä monia valitsemaan positiivisen asenteen päiviimme :) Halauksin!!! T:Kati

  VastaaPoista