sunnuntai 17. elokuuta 2014

Päivä 3

Eilisilta jatkui vielä etovan olon kourissa. Iltapala meni nihkeästi alas ja puolilta öin jouduin lopulta yrittämään oksentamista, jos vaikka se olisi helpottanut oloa, mutta en saanut paljon mitään aikaiseksi. Sain sitten vielä kerran lääkettä suoraan suoneen, joka vei sekä pahan olon että tajun, heh. Siksi sitä ei varmaan päivällä annetukaan.

Tämä päivä on toistanut aikalailla samaa rataa. Aamulla heräsin hyvävointisena, mutta jo kymmenen maissa alkoi toinen ja onneksi viimeinen syklofosfamidi-tiputus. Yhtä nopeasti se tiputettiin kuin eilinenkin, mutta aivan heti siitä ei tullut yhtä kaameaa oloa kuin viimeksi. Sain lounaankin ihan hyvin syödyksi. Sieltä se etova olo kuitenkin pikkuhiljaa hiipi, mutta en jäänyt tällä kertaa sen kanssa tuskailemaan vaan pyysin heti lääkettä ja sainkin sitä tablettimuodossa. Silläkin ilmeisesti on jonkin verran unettava vaikutus, sillä muutama tunti sen jälkeen kului sängyssä.

Nyt alkaa olo olla aika normaali enkä ainakaan vielä ole joutunut pyytämään lisälääkitystä. Jospa tämä tästä! Saas nähdä mitä huominen ensimmäinen sädehoito tuo tullessaan, siitä kun minulla ei ole vielä lainkaan kokemusta.

Päivän veriarvot: hemoglobiini 131, trombosyytit 264, leukosyytit 12,8 ja neutrofiilit 11,67. Kaksi jälkimmäistä ovat siis heittäneet vähän häränpyllyä ollen reilusti viitearvojen yläpuolella, mutta hoitaja kertoi sen johtuvan lisääntyneestä kortisonista ja olevan vain väliaikaista.

9 kommenttia:

 1. Päivä kerrallaan, näinhän se on elettävä. Tsemppaukset Marsalta!

  VastaaPoista
 2. Olet mielessä... aika monen varmaankin <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti sinne Turkuun! On myös kiva kuulla päivittäiset vointisi <3

  VastaaPoista
 4. Jaksamista ja hyvää vointia sinulle! Olen keväästä seurannut blogiasi, mutta en ole aiemmin kommentoinut, vaikka monesti on pitänyt.

  VastaaPoista
 5. Voimia sulle tälle Turun turneelle. Täällä ollaan hengessä mukana. Ihana, kun jaksat kirjoittaa kuulumisiasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen lähetti Pirkko :)

   Poista
 6. Kokeile pahaan oloon syödä korppuja imeskellä jääpaloja.
  T: Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Nimenomaan jotain oikein kylmää tekeekin mieli aina, kun poden pahaa oloa!

   Poista
 7. Virtuaali-tsempit lähettää vakkarilukija täältä ja jaksamista paljon <3 Huono kommentoimaan olen, mutta usko vaan, päivittäin olet mielessä :)

  VastaaPoista