tiistai 12. elokuuta 2014

Viimeisten päivien tunnelmia

Voi ärsytys. Eiliseksi varattu PET-CT siirtyikin sitten keskiviikoksi. Eilen aamulla ennen yhdeksää soitettiin, että kuvauksessa tarvittava varjoaine on loppunut. Loppunut?! Olisi tehnyt mieli kysyä, että miten ihmeessä moinen on mahdollista ja miten sitä ei huomattu ennen kuin eilisaamuna... Vaan eipä se olisi mitään auttanut. Tyydyin kiltisti raapustamaan uuden ajan ylös ensimmäiseen käteeni osuneeseen paperiin. Ajan siirtyminen juuri keskiviikolle harmitti kovasti. Olisin varmaan keksinyt viimeiselle kotipäivälleni parempaakin tekemistä.

Tarkoitus oli vielä ennen siirtoa käydä juttelemassa Tyksin naistentautienpolilla lastensaantimahdollisuuksistani, mutta sopivaa aikaa ei saatu sovituksi. Tai aikoja on kyllä ollut tarjolla useita, mutta kaikki olisivat vaatineet erillistä reissua Turkuun ja siihen en suostunut. Väliin jo ehdotettiin, että kävisinkin Oyssissa, mikä sinänsä olisi ollut ihan järkevä vaihtoehto, mutta jotenkin en nyt jaksa yhtään keskittyä aiheeseen. Tiedän sanomattakin, että mahdollisuuteni ovat nyt jo sytostaattien ansiosta huonot. Mitkä sitten ovat muita vaihtoehtoja, niistä ehdin keskustelemaan sitten, kun energiani ja keskittymiskykyni riittää aiheen miettimiseen. Tyksistä tarjottiin vielä yksi aika jonnekin lokakuulle, toivottavasti se jo osuisi samalle päivälle jonkun kontrollikäynnin kanssa.

Vihaan aikatauluja. Ne eivät vain koskaan toimi.

No joo, kai tämä kuitenkin menee vähän jännityksen piikkiin, kun kaikki pienet suunnitelmien muutokset ottavat hermoon. Jotenkin vain pistää miettimään, mikä kaikki muu voi mennä pieleen. Itseasiassa olen aika varma, että joku hämminki tulee vielä cvk:n asennuksen kanssa, kun tuo vascu-portti on yhä paikallaan. Ei sitä ainakaan samaan suoneen saada, missä se aina ennen on ollut. Nyt tuntuu hölmöltä, että en vaatinut portin poistoa.

Tämä on taas niin minua, stressaan kaikesta turhasta ja epäolennaisesta. Enköhän taas rauhoitu, kun lopulta "pääsen" Turkuun ja homma lähtee käyntiin.

11 kommenttia:

 1. Onnea matkaan Henna <3 Pitelen sua mielessäni.

  VastaaPoista
 2. Vascuportti voi olla paikallaan, ckv asennetaan toiselle puolelle esim jos
  vascuportti on oikealla puolella niin ckv asennetaan vasemalle puolelle.
  Kyllä se siitä älä panikoi etukäteen nyt kun päätös on tehty.
  Onnea ja hyvää tuuria vastaisuuden varalle. T: Päivi

  VastaaPoista
 3. Mikä tuo vascuportti on? Oot kyllä kirjoittanut siitä monta kertaa, mutta jotenkin on jäänyt hämäräksi.
  Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskuslaskimokatetri, jonka kautta olen joulusta lähtien saanut kaikki tiputukset.

   Poista
 4. Kaikki tehdään sinun parhaaksesi. Niin uskon.
  Pirjo

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä hirmuisesti tulevaan!

  VastaaPoista
 6. Kärsivällisyyttä ja jaksamista grande finaleen!!! Toivottavasti jaksat välillä kirjoittaa tänne vaikka ihan vaan lyhyet kuulumiset. -ansku-

  VastaaPoista
 7. Tutkimusmatkailijan asenteella kohti uutta "seikkailua"! Sitä asennetta sulta ei blogitekstien perusteella puutu. Onnea ja voimia matkaan!

  VastaaPoista
 8. Hirmuisesti voimia ja onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 9. Voimia tulevaan! <3

  VastaaPoista
 10. Onnea matkaan ja hirmuisesti voimia!

  t. lukijasi

  VastaaPoista