maanantai 30. joulukuuta 2013

Odottavan aika on pitkä...

Tulin sovitusti osastolle aamulla ennen kello yhtätoista, jotta kiertävä labrahoitaja saisi otettua minusta verikokeet. Sen jälkeen sainkin odotella vapaata vuodepaikka kello neljään iltapäivälle... Täällä on tällä hetkellä melkoinen hässäkkä huoneiden suhteen, sillä kaksi osastoa on ollut joulusta asti yhdistettynä ja on vielä loppiaiseen asti. 

Lääkäri ei osannu arvioida kauan tämä reissu tulee kestämään, saatika milloin kuudes hoitojakso pääsee alkamaan. Ainoat varmat päivämäärät ovat jo aiemmin mainitut 7. ja 8. tammikuuta, jolloin saan vielä viidenteen hoitojaksoon kuuluvat selkäpiikit. Toivottavasti pääsisin sitä ennen käymään vielä kotona, en jaksaisi viettää täällä taas viikkokausia yhtä soittoa.. Vaan ei kai se auta kuin taas edetä päivä kerrallaan. Selvisin muuten ihan kohtuudella itseni piikittämisestäkin, kun vain päätin heittää turhan nynnyilyn asian suhteen pois. :)

Oloni on edelleen oikein hyvä ja virkeä. Toisaalta se tuntuu hyvältä, mutta toisaalta tekee jälleen oloni vähän levottomaksi sairaalaolosuhteissa. Keksisin vaikka mitä puuhasteltavaa jos saisin olla kotona. Onneksi olen varannut ison kasan lankoja mukaan. Yksi huivi melkein valmistui tuossa huonetta odotellessa ja lopuista langanjämistä olisi tarkoitus alkaa virkkaamaan jonkunlaista peittoa. Saas nähdä mitä siitä tulee!


5 kommenttia:

 1. Toivon Sinulle ja perheellesi parempaa tulevaa vuotta 2014. Jaksamista Sinulle kaikkiin hoitoihin ja niiden sivuvaikutusten kestämiseen. Olet sinä ERITYINEN nuori nainen, kaikessa teksteissäsi on sydän ja tunne mukana ja toivon näkökulma on aivan mahtavaa luettavaa. Voimahalit sinulle tästäkin eteenpäin!

  VastaaPoista
 2. Voin täysin yhtyä edellisen anonyymin tekstiin. Paljon voimia ja parempaa uutta vuotta!

  toivoo lukijasi

  VastaaPoista
 3. Oikein Hyvää Uutta vuotta sinulle ja voimia että jaksat kaikki hoidot .

  VastaaPoista
 4. Voimia ja parempaa uutta vuotta! T. Susanna

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta sulle,kivuista huolimatta! Anteeksi sanavalintani,mutta sisulla perkele! :D Blogiasi on kiva lukea ja joka kerta kun eksyn tänne blogiasi lueskelee,niin toivon että olosi olisi parempi. Tsemppiä!

  VastaaPoista