perjantai 20. kesäkuuta 2014

Hyvää Juhannusta!

Kiitos kaikille taas mukavista ja rohkaisevista kommenteista! Uskallan jatkossakin kulkea pää pystyssä sellaisena kuin olen. :)

Viikko on kulunut joutuisasti ja hyvävointisena. Pientä jännitystä on pitänyt ilmassa se, että ovatko veriarvot laskeneet hoidon jäljiltä niin, että joudun sopivasti juhannukseksi osastolle. Ehdin jo toisaalta lohdutella itseäni, että ainakin kelien puolesta on melko sama missä sitä juhannuksensa viettää. Mieluummin ainakin osastolla kuin esimerkiksi päivystyksessä! Eikä juhannus muutenkaan ole minulle kaikista juhlapyhistä se iloisin, sillä sen verran paljon siihen liittyy kipeitä muistoja.

Suuri yllätys olikin, kun lääkäri soitti minulle eilisistä labratuloksista - ja kertoi, että veriarvoni näyttivät oikein hyviltä! Saan siis viettää juhannuksen ja vielä tulevan viikonkin aivan rauhassa kotona, sillä seuraava hoito alkaa vasta 30. kesäkuuta. Jos kaikki tosiaan sujuisi näin iloisesti ja seuraavakin hoito menisi yhtä hyvin, luvassa on siis vielä paljon kotoilua ennen Turkua. <3

Hyvää Juhannusta kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Samoin sinulle Nenna toivon hyviä keskikesän rientoja.
  Toivottavasti säät lämpenevät että voit nauttia ulkoilusta.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Juhannusta sinulle ja läheisillesi :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa että saat olla kotona! Säät ei nyt ihan suosi,mutta paljon kivaa voi silti tehdä! Ainakin syödä hyvin! :) Mukavaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvin ja nauti hyvästä ruoasta ja miehesi ja koiriesi seurasta. Tulevaisuus tuo vain hyvää sinulle tullessaan kun uskot niin. Sinun mukana kulkien, yksi entinen syöpäpotilas.

  VastaaPoista
 5. Rauhallista ja lämpöisää juhannusta!
  T. Johanna

  VastaaPoista
 6. Hei, luin susta lehtijutun kun olin Pohjanmaalla käymässä. Halusin kirjoittaa, koska mulla on suunnilleen sama syöpä ollut, suurisoluinen anaplastinen t-solulymfooma, ja todettiin raskausaikana. Asun Turussa ja kantasolusiirrot tehty v.2006. Jos haluat kirjoitella tai kuulla kokemuksia niin s.posti on kuovi78@hotmail.com. Kovasti voimia ja toivoa tulevaan ja hyvää kesää kaikesta huolimatta .. Elina

  VastaaPoista