keskiviikko 9. lokakuuta 2013

On tänään onnenpäivä, ei murheesta häivä, on tänään onnenpäivä ja onnellinen oon!

Kuka tunnistaa, mistä on otettu otsikon teksti? :)

Tänään tosiaan olo tuntuu pitkästä aikaa oikeasti iloiselta ja onnelliselta. Lääkäri kävi nimittäin juuri kertomassa, että solut ovat lähteneet hyvin nousuun ja veriarvot muutenkin sen verran kohdillaan, että huomenna pääsen kotiin keuhkokuvaksen jälkeen! Vaikka kyse ei ole kuin viikonlopusta, tuntuu ajatus kotiinpääsystä ihanalta. Pääsen pois tästä tuhannen huoneesta, jonka seiniä olen katsellut jo monta viikkoa sekä sängystä, joka tappaa selkäni. 

Toivottavasti viikonloppuni on tällä kertaa edellistä virkeämpi. Ainakaan odotettavissa ei ole armotonta lääkkeistä johtuvaa päänsärkyä. Asiat yritetään järjestää tällä kertaa niin, että minun ei tarvitsisi välillä käydä sairaalassa hakemassa antibiootteja. Joko saan lääkkeet suun kautta tai sitten järjestetään sairaanhoitaja käymään kotonani, jos lääkkeitä täytyy antaa suonensisäisesti. Saisin siis joka tapauksessa viettää koko viikonlopun rauhassa kotona. Ja mikä parasta, Mika järjesti itselleen töistä pidennetyn viikonlopun. <3

Hyviä uutisia odotellessa olen purkanut turhautumistani neulomiseen. Valmiina on tähän mennessä jo toinen huivi ja pipo on hyvää vauhtia tekeillä. Jos jostain pitää olla iloinen sairaalassa ollessa, niin ainakin minulla on kerrankin aikaa rakkaaseen joka syksy uuden kipinän saavaan harrastukseeni. Ei tarvitse valvoa yömyöhään, koska en malta lopettaa neulomista eikä sanoa ulos vailla oleville koirille, että "oottakaa, teen vielä tämän kierroksen loppuun". Ikään kuin koirat sitä ymmärtäisi.

Äitini tuli eilen Suomussalmelta minua katsomaan pienen tauon jälkeen. Yleensä hän on käynyt vähintään viikottain, mutta poti viime viikolla flunssaa niin, ettei päässyt tulemaan. Tuntuikin mukavalta viettää koko eilinen päivä pitkästä aikaa äidin kanssa. 

Vielä, kun huomisesta kuvauksesta saataisiin hyviä uutisia, olisin ikionnellinen. Pitkät sairaalassa vietetyt viikot ja kärsimykset eivät tuntuisi enää aivan turhilta ja saisin uutta voimaa tulevia koitoksia varten. 
13 kommenttia:

 1. Ihania uutisia! :) Koko blogisi olen lukenut mutta rohkeus ei ole riittänyt aiemmin kommentoimaan. Sä oot mielettömän rohkea ja vahva. Sä selviät. <3 Viettäkää ihana viikonloppu, tsemppiä kaikkeen tulevaan, ja älä vaan heitä tätä kirjoittamista pois! :)
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoida saa aivan vapaasti ja rohkeasti, vaikka itse olenkin laiskempi vastailemaan :) Jokaisen kommentin silti luen ja olen niistä kiitollinen <3

   Poista
 2. Alfred j kwak,vai miten se nyt kirjotettiinkaan;) Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Olen tosi onnelinen sinun puolesta . Oikein ihanaa viikonloppua Sinulle ja Mikalle ! Toivotaan vai hyviä uutisia edelleen.

  VastaaPoista
 4. ihana juttu. olen iloinen puolestasi ja toivotan teille mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lukea näin kivoja uutisia! olen lukenut blogiasi siitä lähtein kun kalevasta siitä vinkin sain, toivon sinulle ja puolisollesi aivan ihanaa viikonloppua! Paljon positiivista energiaa toivottaen Marja

  VastaaPoista
 6. Niinhän se on, Nenna, että vaikka musta pilvi auringon edessä peittää joskus kirkkauden, ei se todellisuudessa voi kadottaa sitä. Toivon koko sydämelläni sinun saavan hyviä uutisia tänäänkin. Kirjoittaminen ja neulominen ovat voimanlähteitäsi ja olet niissä taitava, jatka niitä. Tiedän tunteen, kun on saanut neulomalla jotain aikaan ihan itse alusta loppuun. Silmukka kerrallaan.

  suloisia syyspäiviä sinulle ja rakkaillesi toivotellen,
  Elina

  VastaaPoista
 7. Ei oo totta! Tässä reilut kaks vuotta suomalaisen terveydenhuollon epäkohtia seuratessa kuulostaa ihan uskomattomalta, että sulle järjestetään tarpeen vaatiessa sairaanhoitaja kotiin lääkityksen saamiseksi! Tsemppia sulle, toivottavasti kaikki alkaa kääntymään parempaan päin!
  -Maiju

  VastaaPoista
 8. Mahtavia uutisia!! Nauti joka onnen hetkestä täysillä! Olet taistelija!

  -lukijasi-

  VastaaPoista
 9. Kiitos korvamadosta ;) Hienoa, että tuli hyviä uutisia!

  VastaaPoista
 10. Kiitos tästä blogista ja voimia sinulle. Et ole yksin.

  VastaaPoista
 11. Jos olet tutustunut blogiini, niin tiedät, että DLBCL on parannettavissa oleva lymfooma. Tässä yksi esimerkki naputtelee tätä tekstiä.

  VastaaPoista