sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Iloinen yllätys

Perjantaina tuli jälleen aika palata kotiin. Jaksoin viettää muutaman päivän sairaalassa kohtalaisen hyvillä mielin sen ajatuksen voimalla, että saisin näin pian viettää taas onnellisen viikonlopun. Huonekavereissa olisi ollut jälleen, no, hieman toivomisen varaa, mutta päätin olla välittämättä heistä ja kotiinlähdön aika koitti yllättävän nopeasti.

Lähtö sujui tällä kertaa suunnitellusti, ilman ylimääräisiä itkupotkuraivareita. Sain vielä yhden selkäpiikin ja pääsin lähtemään vasta neljältä, mutta tällä kertaa olin tietoinen ja varautunut tulevaan enkä ollut ehtinyt maalailla mitään ruusuisia kuvia aikaisesta lähdöstä. Yksi asia pääsi kuitenkin yllättämään minut aivan totaalisesti: lääkäri toivotti minut tervetulleeksi takaisin sairaalaan vasta seuraavana perjantaina! 

Tähän uutiseen en ollut varautunut. Olin hämilläni ja varmistin lääkäriltä varmaan kolme kertaa: ihanko todella saisin olla kokonaisen viikon kotona?! Pakko se oli lopulta uskoa. Hoidot jatkuvat vasta perjantaina ja mikäli kuume ei nouse tai oloni muuten heikkene, saan olla siihen asti kotona, vaikka solutasoni ehtiikin kääntyä viikon aikana laskuun. Kunhan muistan vältellä yleisiä paikkoja, syödä ja juoda hyvin, ottaa lääkkeeni, levätä tarpeeksi.. kaiken pitäisi sujua hyvin!

En siis voisi juuri onnellisempi tällä hetkellä olla. Tiedän, että seuraava sairaalajakso tulee olemaan hieman pidempi, mutta en murehdi sitä nyt. :)
 

8 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla, toivon todella että viikko sujuu hyvin ja saat nauttia kotona olemisesta. Olet opettanut minulle blogisi kautta paljon, mm sen mikä on tässä elämässä oikeasti tärkeää. Siunausta sinulle!
  T. Murmeli 75

  VastaaPoista
 2. Upeaa, nauti!!!

  t. lukijasi

  VastaaPoista
 3. Tänään on ollut aurinkoinen päivä, ainakin kelikameroista päätellen. Toivottavasti voit olla ulkonakin ja nauttia pitemmän kaavan mukaan olostasi kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain onneksi alkuviikosta ulkoillakin, vaikka pieniä ovat vielä matkat mitä jaksan kävellä. Loppuviikosta keli muuttuikin sitten vähän ikävämmäksi eikä ulkoilu oikein houkuttanut :(

   Poista
 4. Hei, löysin tänne blogiisi monen mutkan kautta. Olen 25-vuotias oululainen (ja muuten myös kainuulaislähtöinen), jolla todettiin kesäkuussa Hodgkinin lymfooma. Haluan toivottaa voimia taisteluun ja jos haluat vertaistukea (vaikka lukemani perusteella meitä hoidetaankin eri tavoin, minä saan sytostaatit syöpätautien polilla kahden viikon välein, ja pidempiä sairaalajaksoja ei siis ole), voidaan vaihtaa myös yhteystietoja. Olet blogisi perusteella todella vahva nainen, tsemppiä jatkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain! Mielelläni vaihtaisin ajatuksia kanssasi enemmänkin :) Antaisitko vaikka sähköpostiosoitteesi?

   Poista
  2. Katso fb:n inboxin muut-kansio, laitoin sitä kautta viestiä. :)

   Poista