maanantai 10. marraskuuta 2014

Ei vielä ihmeparantumista

Niin on taas reilu viikko kulunut edellisestä postauksesta ajankulkua lainkaan tajuamatta. Ei ole väliä onko arki vai viikonloppu, aamu vai ilta.

Vointini on päivien mittaan vaihdellut aika rajusti. On ollut parempia päiviä, jolloin vatsani on ollut vähän rauhallisempi ja vastaavasti niitä päiviä, kun on tuntunut, etteivät mitkään kipulääkkeet riitä. Yksi tällainen päivä oli, kun minulta poistettiin virtsakatetri: vatsani veti niin pahasti kramppiin, etten tiennyt miten päin olisin. Niin vain siitäkin jotenkin selvittiin.

Yöt ovat edelleen samanlaisia: ravaan pytyllä noin 1-2 välein. Viime yön päätin ensi kertaa sinnitellä ilman ylimääräisiä kipulääkkeitä ja jotenkin se vähäinenkin uni tuntui luonnollisemmalta. Aamun vatsa oli taas todella kipeä, voin pahoin ja kuumettakin oli yli 38 astetta. Olo tuntui siis taas kaikin puolin epätoivoiselta ja uskoni mesesolujen parantavaan voimaan hiipuvan
.
Päivän mittaan oloni kuitenkin koheni ja vatsakipu hellitti. *kop kop* vielä on toki pitkä yö edessä..

43 kommenttia:

  1. Henna, kovasti tsemppiä ja jaksuja! ♡
    Ajatuksissa olet päivittäin! Toivotaan parempaa huomista! ♡
    -vakkarilukija oulunseudulta

    VastaaPoista
  2. Onneksi on niitä parempia hetkiä aina välillä. Saat niistä varmasti voimaa sinnitellä ja jaksaa ne huonot hetket. Kovasti sisua ja tsemppiä!
    Marsa

    VastaaPoista
  3. Oletko kysynyt siitä kipulaastarista Norspan nimeltään? Niitä on eri vahvuuksia ja pikkuhiljaa luovuttaa morfiinia se on myös vatsaystävällistä. Toivon sinulle parempia jaksoja ja voimia älä vaivu epätoivoon.
    Kaikki vie aikansa ennekuin hoito tehoaa, usko lujasti mesesoluihin. Elä toivossa että pääset jouluksi kotiin niin kauan on toivoa kun on elämää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni korjaus, Norspan-laastarin vaikuttava aine on buprenorfiini, ei morfiini, joka on siis "lievempää" kuin morfiini :)

      Poista
    2. Niin ja jaksamisia ja voimia eteenpäin! T. Pitkän aikaa blogiasi lukenut, nyt vasta kommentoimaan uskaltanut

      Poista
    3. Ehkä voisin vielä kysyä vielä sitä laastaria, mutta toisaalta nyt ollaan löydetty minulle sopivat lääkkeet, joten ei jaksaisi alkaa enää säätää uusien kans ;/

      Poista
    4. Älä kysy kun olet jo saanut sopivat lääkkeet ja ne toimivat.

      Poista
  4. Kainuun mummeli toivottelee sinulle voimia mennä hyvien hetkien voimalla eteenpäin kohti parempaa huomista. Voimahalit!!

    VastaaPoista
  5. Täältä taisteluvoimahalistus

    VastaaPoista
  6. Toivon hartaasti,että vointisi ottaa PITKIÄ loikkia parempaan päin! Voimahaleja Suomussalmelta!

    VastaaPoista
  7. Hyvä sentään, että on niitä paremmankin olon jaksoja jo ja toivon mukaan lisääntyvällä tahdilla niin, että olet mahdollisimman pian jo hyvässä kunnossa. Tsemppiä ja voimahalukset ruudun takaa! Kiitos, kun kerroit kuulumisiasi. Olet ajatuksissa ja rukouksissa. <3

    T: Minttuli

    VastaaPoista
  8. Oot Henna aikamoinen "sissi".....kyllä sinä sieltä nouset. Onneksi on jo pieniä hetkiä jolloin pärjäät paremmin. Kyllä sinunlaisia sisupusseja ja tuolla ajatusmaailmalla varustettuja ihmisiä tarvittaisiin rutkasti enemmän. Jaksamista Henna sinulle taistelussasi!

    VastaaPoista
  9. Paljon voimia ja sisua!

    VastaaPoista
  10. Hellä voimarutistus, enemmän levollisia hetkiä ja tavallista unta! Yksi hetki kerrallaan, ei enempää. Olet meidän monen, monen mietteissä ja ajatuksissa. Sinulle kaikkea parempaa toivottaen! <3

    VastaaPoista
  11. Vitsi kun vastustaa! Toivottavasti siellä nyt solut viimein alkaisivat asettua ja ärripurrisolut alkaisivat tajuta miten päin tulee olla! Tsempitys!!

    VastaaPoista
  12. Kyllä sinä siitä hylkimisestä selviät sehän on toivottuakin vaikkakin lievänä, kun et vain saa jotain virusta kylkiäiseksi.

    VastaaPoista
  13. Nyt ihan hirveästi kaikkea hyvää! Positiivista mieltä, paranemista, aurinkoa! Kaikkea hyvää mahdottoman paljon sinulle!

    Ja jos saat alas, niin superfoodeja (esim. Moringa-jauhetta, Schizandra-marja-jauhetta ja Siperian gingsen-jauhetta) voisi kannattaa kokeilla yleiskunnon parantamiseksi vaikka jonkun luomusoija-juoman kanssa!

    VastaaPoista
  14. Paljon voimia sinulle <3 Jos nyt pienenpieniäkin askelia parempaan suuntaan, niin kohta vointi kohenee vauhdilla!

    Minä suosittelen kokeilemaan nutridrink compact kaakao juomaa. Oma poika, jolla sama diagnoosi kuin sinulla, pystyi jotenkuten juomaan vain tuota kun oli heikkona. Muuta ateriakorvikkeet maistuivat kuuleman kamalilta, mutta tuota pystyi juomaan. Tuossa compact versiossa on yhdessä desissä 300 kcal ja kaikenmaailman vitamiinejä. Sairaalan apteekista aina tilattiin hänelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tykästynyt nimenomaan mehupojaisiin nutridrinkkeihin!

      Poista
    2. Ihanaa, että on joku mitä pystyt juomaan ja saamaan energiaa! Tuo syöminen on monelle niin hankalaa, mutta kuitenkin niin tärkeää! Paljon voimia sinulle!

      Poista
  15. Voimia täältä Kuopiosta <3

    VastaaPoista
  16. Vaikkä äkisemälläkin, pienin varvasaskelin, en osaa oikein sanoiksi pukea, vahva oot ja tartu kii positiivisiin ajatuksiini ja kyllä se siitä äkisemälläkin ♥

    VastaaPoista
  17. Toivottavasti vointisi on paranemaan päin! Kovasti voimia, parempaa onnea, rauhallisia öitä ja valoisaa mieltä toivoo lukija Raaseporista.

    VastaaPoista
  18. Parempaa vointia sinulle toivottaa lukijasi Turusta!

    VastaaPoista
  19. Voimia ja kaikkea hyvää. 🌸🌸

    VastaaPoista
  20. Kaikkea hyvää ja sitä ihmeparanemista nyt sinulle toivon. t.lukijasi Lapista.

    VastaaPoista
  21. Hei henna. Olen käynyt kurkkimassa päivitystäsi.. miten voit.kaikkea hyvää. Maikki :)

    VastaaPoista
  22. Monta kertaa päivässä tulee käytyä kurkkaamassa olisiko kuulumisia. Miten voikin täysin tuntemattoman ihmisen vointi näin huolettaa! Niin toivoisin sinulle jo käännettä parempaan!!!

    VastaaPoista
  23. Paljon voimia täältäkin!!

    VastaaPoista
  24. Täällä kanssa huolissaan miten jakselet! Voimia!

    VastaaPoista
  25. Kaikkea hyvää sinulle Henna ja voimia jaksamiseen! Terveisiä Suomussalmelta!

    VastaaPoista
  26. Voimia! Ja nämäkin terveiset tulevat Suomussalmelta!

    VastaaPoista
  27. Miten sinä voit? Ollaan jo huolissaan kun ei ole kuulunut pihadustakaan sieltäpäin. Toivottavasti menee väsymyksen piikkiin. Kaikkea hyvää sinulle ja omaisillisesi.

    VastaaPoista
  28. Useasti olet mielessä. Toivon sinulle Henna kaikkea parasta ja paljon voimaa jaksaa eteenpäin! <3

    terveisin
    Hanna Kuhmosta

    VastaaPoista
  29. Voimia Henna!

    T Johanna

    VastaaPoista
  30. Ihanaa Henna, että kommentoit! On ollut jo kova huoli voinnistasi. Toivottavasti pikkuhiljaa se on menossa parempaan suuntaan! Voimia jokaiselle päivälle (ja yölle) toivoo Marsa

    VastaaPoista
  31. Tiesin, että lääke löytyy, vaikka äkisemälläkin pienin varvasaskelin, olet vahva nainen, positiivisin ajatuksin <3

    VastaaPoista
  32. Niin, täällä me käydään aina kurkkimassa,joko olisi tullut kuulumisia....sinä siellä taiteilet oman olotilasi kanssa... ! Paljon lämpimiä voimahaleja, parantavia ajatuksia ! olet rukouksissamme! piipi

    VastaaPoista
  33. Mitä Henna sinulle kuuluu? Jokaiseen hetkeen voimia sinulle. Sinun kuulumisia päivittäin seuraava.

    VastaaPoista
  34. Jeesus on vienyt sinut kärsivän nuoren taivaan kotiin. Toivottavasti mekin pääsemme sinne kerran, kun meidän aikamme tulee.

    VastaaPoista