maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulumieli hukassa

Päivä päivältä käy selkeämmäksi etten ole pääsemässä jouluksi kotiin ellei nyt jotain äkillistä ihmettä tapahdu parin viikon sisällä. Tuleehan niitä jouluja, joten ehkei pitäisi murehtia, mutta ankealta tuntuu silti.

Vatsan oireet ovat vähän hellittäneet. Nyt on vain vähän hankala sanoa johtuuko se viime postauksessa mainitsemastani uudesta lääkkeestä (jakavi) vaiko pari päivää sitte käyttöön saamastani kipupumpusta, jonka avulla voin itse ottaa kipulääkettä, kun sitä tarvitsen.

Otsaonteloitani ei olla vieläkään operoitu. Jo toisen kerran minulla oli varattuna sinne aika, joka sitte viimetingassa peruttiin syystä tuntematon.

Vointia vetää huonoksi taas sekin, että minulla on jo monta päivää ollut noin 38 astetta kuumetta eikä se tahdo laskea millään..

Ei taida löytyä joulumieltä tänä vuonna <3

406 kommenttia:

 1. No, voi kurjaa. Sanattomaksi vetää. Voimia jokaiseen hetkeen kerrallaan, sinua muistaen. t. Henttu

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinua nyt koetellaan. En voi muuta sanoa kuin että yritä kestää, niin latteaa kuin se onkin. Niin toivon, että kipusi vihdoin hellittäisivät kokonaan etkä tarvitsisi kipupumppua. Ja että pääsisit kotiin. Jaksamista.

  VastaaPoista
 3. Voimia tämän hetkiseen oloosi! Joulu tulee omalla tavallaan tänä vuonna. Toivotan kaikkea parasta ja etenkin lahjaksi terveyttä!

  VastaaPoista
 4. Voimia ja jaksamista sinne. Toivottavasti olo helpottaa ja tosiaankin Jouluja tulee vielä, joten nyt täytyy keskittyä paranemiseen. t. Pirjo

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuus. Ajattelin kirjoittaa, että odotellaan sitä ihmettä, mutta... Ehkä on parempi asennoitua ihan realistisen toiveikkaasti, niin ei tule isoja pettymyksiä.
  Jaksamista kaiken keskelle!
  Marsa

  VastaaPoista
 6. Hurjasti voimia! Toivotaan kuitenkin että ihme tapahtuu ja pääset kotiin. ❤ Olet mielessä ja rukouksissa vaikka en sua tunnekaan.
  T. 25v. Nainen oulusta

  VastaaPoista
 7. Voimia kovasti �� toivottavasti myös kuumeilu loppuu pian. Olet ajatuksissani. T. Nainen Oulusta.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti ne otsaontelot operoitaisiin pian, saattaahan jo sekin ylläpitää sitä kuumetta! Kovasti lämpimiä ajatuksia sinulle ja toivottavasti niitä pieniä askelia parempaan tulisi paljon <3

  T. Johanna

  VastaaPoista
 9. Voimia ja hyviä ajatuksia kaikesta huolimatta. Erillainen Joulu jonka muistaa aina, jos siitä joulumieltä. T.lukijasi lapista.

  VastaaPoista
 10. Voi kurjuus, tosin, kuten totesit, jouluja tulee uusia. Nyt kun vain voinnin paraneminen jatkuisi! Tsemppiä jokaiseen päivään ja koitetaan uskoa, että huomenna on paremmin! Olet ajatuksissa!

  T. Lukija taustalta

  VastaaPoista
 11. Jaksamisia! Oman joulunsa voi viettää vaikka sitten kun kunto sallii kotiinlähdön, ei sillä kalenterin ajankohdalla niin ole väliä. Sillä tavalla välttää myös joulustressin, kun voi puuhailla kaiken normaalin rennon arjen keskellä.

  VastaaPoista
 12. Voimia sinulle Henna! Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla, taisteluvoimaa tarvitaan. Olet ajatuksissani, vaikken sinua tunnekaan. Terveisin, toimintaterapeutti Kainuusta

  VastaaPoista
 13. Paljon voimia sinulle ja olet useasti mielessäni.t Mummo

  VastaaPoista
 14. Voimia ja jaksamista Henna! Älä sitä joulua murehdi, jouluja tulee vielä. Ymmärrettävästi haluaisit jo kotiin mutta malta vielä hetki parantua. Olet niin sisukas ja nyt täytyy mennä tilanteen vaatimalla tavalla. Oma perheenjäseneni viettää myös joulun sairaalassa ilman liikuntakykyä. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja tulkoon kaikki hyvät asiat sinun luo. Ja muista joulu on ihmeiden aikaa ♥

  VastaaPoista
 15. Jaksamista!

  Jospa tuo kipupumppukin auttaisi, saisit tuntumaa, että voit vaikuttaa asioihin? Ja toisaalta lääkettä ei menisi turhaan, jos tarvetta ei olisi. Se kait kipupumpun idea lienee.

  Hyvä vointia tähän päivään ja tähän hetkeen!

  Maija

  VastaaPoista
 16. Kiitos, kun jaksoit kirjoittaa. Kaikki voimat tarvitaan varmasti toipumiseen ja taisteluun kohti parempaa vointia. Lämmin ajatus sinulle sinne Turkuun.

  VastaaPoista
 17. Onpa ikävää, jos joulu menee sairaalassa. Mutta kuten tuossa joku jo aiemmin hyvin kirjoitti, ei sillä kalenterin päivällä ole merkitystä. Pitää omat joulujuhlat sitten, kun vointi paranee :) Onneksi vatsaoireet vähän helpottaneet. Toivotaan vielä, että kuumekin laskee pian! Paljon tsemppiä ja terkkuja kaikilta! t. Tiia

  VastaaPoista
 18. Oli kiva kun jaksoit kirjoitella kuulumisia, en voi muuta todeta kuin jaksamisia ja hyvää joulua kaikesta huolimatta sinulle ja läheisillesi. Jouluna tapahtuu ihmeitä jospa yksi ihme olisi että toipuisit ja paranisit. T: Päivi

  VastaaPoista
 19. Kylläpä nyt vastustaa kovasti, mutta onneksi et ole vaipunut itsesääliin vaan toteat että tuleehan niitä uusiakin jouluja. Jokainen ymmärtää, että haluaisit viettää Joulun kotona rakkaittesi parissa , mutta voithan ottaa asian uutena kokemuksena: Koet joulun sairaalassa. Se voi olla aivan uudenlainen kokemus Joulusta ja mielestäni näin entisenä sairaalan työntekijänä siinä on oma "viehätyksensä", sairaalassakin vietty Joulu voi olla ihan mieleenpainuva . Toivotaan, että paranet sellaiseen kuntoon, että voit nauttia siitäkin kokemuksesta. Sylin täydeltä lämpimiä halauksia ja tsemppiä tuleviin päiviin ja viikkoihin. Kiitos kun jaksoit kirjoitella. Terveisin Kainuun mummeli

  VastaaPoista
 20. Huomenta.
  Kovasti paljon voimia sinulle! Jouluja tulee vielä sellaisiakin kun saat viettää kotona.
  Ailu koira ja sen isäntä.

  VastaaPoista
 21. Voimia sinulle ja Hyvää Joulua ,kyllä se siitä pian pääset karvakuonojen luo ja kaverin. Mummo

  VastaaPoista
 22. Kivuttomia päiviä/öitä sinulle ja voimia kulkea eteenpäin! Jouluja tulee vielä tämänkin joulun jälkeen. Terveisiä Suomussalmelta!

  VastaaPoista
 23. Voimia ja jaksamista sinulle! Kyllä niitä jouluja tulee. Itse olin viime joulukuun sairaalassa, pääsin vasta uuden vuoden jälkeen kotiin. Aika oli pitkä, ja luulin etten ikinä pääsisi kotiin. Mutta elämä voitti. Olet hyvässä hoidossa siellä ja sinusta pidetään hyvää huolta!

  VastaaPoista
 24. Hyvää Joulua ja voimia sinulle Henna!

  VastaaPoista
 25. Halauksia, olet mielessä!

  VastaaPoista
 26. Voi sentään, paljon voimantoivotuksia sinne ja parempia aikoja, jospa jo jouluksi hellittäisi <3 Sellaisen lahjan todella ansaitsisit kaiken kokemasi ja tuon reippauden jälkeen! Rutistus!!

  VastaaPoista
 27. Voimia sinulle Henna!

  VastaaPoista
 28. Epäreilua että joudut näin pitkän ja raskaan tien paranemiseen käymään läpi. Ovatko siellä sanoneet että nämä sinua koettelevat jutut ovat tyypillisiä allogeenisessa? Toivottavasti pian vointi kohenee ja pääset kotiin!!! <3 -ansku-

  VastaaPoista
 29. Kovasti voimia sinne <3

  VastaaPoista
 30. Olen viettänyt lapsen kanssa yhden joulunseudun sairaalassa ja joulupyhät teholla. Kuusi koristeltiin ja pukki kävi sitten myöhemmin kun oltiin kotona. Jälkikäteen se joulu on tuntunut miltei parhaalta, kun saatiin lopulta terve lapsi kotiin. Joulun juhlinta, vaikkakin jälkikäteen, tuntui todelliselta juhlalta. Toivon sinulle oikein paljon voimia taistella. Hoitajat tekevät siellä kaikkensa. Pettymys se varmasti on, pitkästi olet joutunut olemaan. Rakkaudella, ja lämpöisin ajatuksin lukijasi <3

  VastaaPoista
 31. Onko Henna mitään toiveita että pääsisit vielä jouluksi kotiin? Onko olosi yhtään parempi? Sitä toivoen ja rukoillen.

  VastaaPoista
 32. Pitkään olet kyllä joutunut osastolla olemaan! Paljon voimia sinulle <3 Toivottavasti pian helpottaa <3

  VastaaPoista
 33. Löysin vahingossa blogisi keuhkokuume surffailun kautta. Olet uskomaton nainen, kaikkea hyvää sinulle!! Laura

  VastaaPoista
 34. Henna on tällä hetkellä Tyksin teho-osastolla kertyneen hiilidioksidin takia. Eletään päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 35. Voimia Hennalle ja lähipiirille!

  VastaaPoista
 36. Olet Henna ajatuksissa, voimia!

  T. Johanna

  VastaaPoista
 37. Voimia jokaiseen hetkeen Hennalle ja hänen tukenaan oleville läheisille!

  VastaaPoista
 38. Voimia Hennalle ja läheisille!

  Minna

  VastaaPoista
 39. Hennalle ja läheisille hirmuisesti voimia, olette ajatuksissa

  VastaaPoista
 40. Voi kuinka ikävää. Toivottavasti tilanne kääntyisi pian parempaan! Mikalle kiitos uutisten kertomisesta, ja paljon voimia Hennalle ja kaikille hänen läheisilleen! Toipumista ja parempaa vointia! Hetki ja päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 41. Voimia Hennalle, Mikalle ja lähipiirille. Toivotaan käännettä parempaan. ♡ Toivoo, tsemppaaja Oulusta

  VastaaPoista
 42. Voimia sinulle Henna ja voimia sinulle Mika myös, että jaksatte taistella tuota kauheaa ja ikävää sairautta vastaan. Itsellä kokemusta siskon sairauden kautta. Olet ja olette ajatuksissani joka ikinen päivä♥

  VastaaPoista
 43. Voimia ja jaksamista teille molemmille!

  VastaaPoista
 44. Paljon voimia molemmille <3

  VastaaPoista
 45. paljon voimia ja jaksamista Hennalle ja läheisille. Toivottavasti pian tulee käänne parempaan. Olette ajatuksissani <3

  VastaaPoista
 46. Voimia Hennalle ja lähipiirille kovasti <3

  Minä löysin tämän blogin myös aika vasta läheiseni sairastuttua vakavasti ja tämä on koskettanut syvästi. Jokaisena päivänä olen käynyt katsomassa olisiko tilanne jo alkanut helpottamaan.

  Toivottavasti pian helpottaa <3

  VastaaPoista
 47. Voimia teille molemmille Henna ja Mika. <3

  VastaaPoista
 48. Lukija Pohjanmaalta lähettää paljon voimia Hennalle ja läheisille<3

  VastaaPoista
 49. Voimia tuleviin päiviin! Olette ajatuksissa <3

  VastaaPoista
 50. Paljon voimia ja tsemppiä koko Hennan työporukalta! <3

  VastaaPoista
 51. Paljon voimia ja Lämpöisiä Ajatuksia!

  VastaaPoista
 52. Paljon voimia ja enkeleitä Henna ja läheiset!

  VastaaPoista
 53. Olen lapseni kohdalla käynyt läpi vähän samanlaisia asioita. Halausten kanssa voimia Hennalle ja läheisille.

  VastaaPoista
 54. Enkeleitä Hennan vuoteen viereen lähetetty Haukiputaalta! Ja voimia Mika, voimia. Olette ajatuksissani.

  VastaaPoista
 55. Hennalle paljon paranemisia ja taistelutahtoa! Sinulle, Mika, ja muille perheenjäsenille haluan toivottaa voimia. Toivottavasti kaikki kääntyy pian parhain päin ja Henna alkaa voida paremmin.

  VastaaPoista
 56. Voimia ja uskoa paranemiseen! Olette ajatuksissa ja rukouksissani joka päivä.Oma läheinenkin vakavasti sairas ja joulumieli hakusessa,mutta toivoa ei saa menettää!

  VastaaPoista
 57. Äh, olipa ikäviä uutisia kun kävin pitkästä aikaa lukaisemassa. Henna, kaikkea hyvää ja tsemppiä taisteluun. Olet hieno ja sitkeä sissi.

  Toivotan myös paljon voimia erityisesti Mikalle ja kaikille muillekin läheisille. Nämä eivät ole helppoja hetkiä ja läheisetkin ovat kovilla. Te kaikki olette ajatuksissani.

  VastaaPoista
 58. Voi kun kaikki kääntyisi pian hyväksi! Hennalle hurjasti ajatuksia ja Mikalle paljon voimia, tässä rumassa taistelussa! Rukoilen, että pian onni koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu! Tässä rumassa taistelussa!

   Poista
 59. Voimia!!! ja paranemista!! toivon sydämestäni sinulle Henna ja kaikille läheisillesi ympärilläsi voimia! Lähetän omankin suojelusenkelin vierellesi <3 olet kyllä uskomattoman sinnikäs nainen. Tuntuu niin käsittämättömälle, kuin olisit "sairastanut satojen ihmisten sairaudet perätysten", nyt kyllä riittää!!! pitää tulla jo voimaannuttavaa parantumista ja helpotus kipuihin! <3 :llä Kati ( kädet kyynärpäitämyöten ristissä)

  VastaaPoista
 60. Voimia kovasti sinulle Henna ja läheisille ♥

  VastaaPoista
 61. Joka päivä käyn katsomassa olisiko uusia parempia uutisia tullut. Alusta asti olen tätä blogia seurannut. Toivon että kaikki kääntyisi parempaan päin kaiken tämän kauhean jälkeen. Paljon voimia Hennalle ja läheisille taisteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täsmälleen samaa mieltä!

   Poista
  2. Sama juttu. On ollut Hennalla todella kova ja vaikea taistelu. Toivottavasti kaikki kääntyy nopeasti parempaan päin. Liikaa on häntä koeteltu. Voimia, Henna!

   Poista
 62. Voimia sinulle Henna ja toivoa paremmasta huomisesta! Voimia myös Mikalle ja läheisille! Terveiset Suomussalmelta

  VastaaPoista
 63. Kainuun mummeli lähettää sylin täydeltä halauksia ja voimia teille molemmille. Olette ajatuksissani ja hiljaisissa rukouksissani joka päivä. Toivotaan, että koittaisi pian paremmat ajat tuon vaikean sairauden kanssa.

  VastaaPoista
 64. Voi Henna sä oot niin paljon mielessä.♡ toivon todella että kaikki on hyvin. Voimia!♡

  VastaaPoista
 65. Henna! Voimia ja taistelutahtoa!!!

  VastaaPoista
 66. Oulusta roppakaupalla voimia ja pikaista paranemista sitkeälle naiselle!!!

  VastaaPoista
 67. Voimaannuttavia enkeleitä teidän molempien rinnalle <3

  VastaaPoista
 68. Lämpimiä ja parantavia ajatuksia <3 -KaKa

  VastaaPoista
 69. Voimia, parempia hetkiä ja jaksamista Hennalle ja läheisille meiltä blogin lukijoilta<3

  VastaaPoista
 70. Paljon voimia Hennalle ja läheisille! <3

  VastaaPoista
 71. Jaksamista ja parempaa vointia Hennalle ja läheisille! Päivittäin käyn katsomassa, mitä sinulle kuuluu. Toivottavasti vointisi on jo parempi!

  VastaaPoista
 72. Voimia taisteluun Henna ja tsemppiä sulle Mika!! Tapahtuisipa joulun kunniaksi ihme.
  -I

  VastaaPoista
 73. Paljon voimia ja lämpimiä ajatuksia teille Henna ja Mika ja myös muut läheiset.

  VastaaPoista
 74. Toivotan Hennalle ja Mikalle sekä Hennan vanhemille ja sisaruksille rauhaisaa joulua kaikesta huolimatta tiedän mitä te juuri nyt läpi käytte, itse saman asian kokeneena. Mutta niin kauan kun on elämää niin on toivoa. Hennan tunnen vain tämän blogin kautta mutta olen saanut sellaisen kuvan hänestä että hän on harvinaisen hienotunteinen ihminen ikäisekseen hän on vasta 24v mutta paljon ikäisiään kypsempi. Hän on taistellut urheasti ja toivon sydämmestäni ja lähetän rukoukset että hän voittaisi tämänkin koetuksen mutta vain jos itse jaksaa, hänellä on myös lupa ja oikeus heittää pyyhe kehiin jos ei enään jaksa sillä tässä on kyse hänestä ei siitä mitä me muut toivomme/haluamme. Rakkain terveisin Päivi

  VastaaPoista
 75. Voi Henna olet saanut käydä läpi mitä kamalampia asiota lyhyen ajan sisällä kuin moni vanhempi ihminen koko ikänsä aikana. Miksi toiset saavat kärsiä ja toisilla taas elämässä on vain myötämäkiä ja onnea on vaikka toisille jakaa. Monesti vielä juuri ne ihmiset jotka ovat kerrassaan ihania saavat kärsiä eniten. Mutta onneksi sinulla on ihana avomies ja äiti ja sisarukset. Olet selvinnyt tähänkin asti todella kiperistä paikoista selviät ehkä tästäkin koettelemuksesta toivon niin , sinulla on varmasti vielä paljon annettavaa tähän yhteiskuntaan. T: Päivi

  VastaaPoista
 76. Minäkin toivon, että joulun kunniaksi tapahtuisi ihme ! ja Hennan vointi kääntyisi nopeasti parempaan !
  Enkeleitä rinnallenne! piipi

  VastaaPoista
 77. Henna, olit sitten kotona tai sairaalassa: toivon sinulle joulun rikkumatonta rauhaa ja parempaa vointia.

  VastaaPoista
 78. Hyvää tervehdyttävää Joulua sinulle Henna. T.Lukijasi lapista.

  VastaaPoista
 79. Hyvää Joulua sinulle Henna ja läheisillesi myös! Lämpimiä ja toiveikkaita ajatuksia terveisten kera Suomussalmelta!

  VastaaPoista
 80. En tunne sinua Henna, mutta olen Kalevassa olleen jutun jälkeen seurannut kertomustasi. Olet uskomattoman rohkea ja voimakas nainen. <3 Toivon sinulle ja läheisillesi voimia
  jaksaa. Lämpimin jouluntoivotuksin, Sirpa Oulusta

  VastaaPoista
 81. Joulun ihmettä toivon Hennalle voinnin paranemiseksi! Olet iltarukouksissani.

  VastaaPoista
 82. Ihmeitä tapahtuu - toivon Sitä kohdallesi nyt!

  VastaaPoista
 83. <3 Sydämessäni pitelen sua... Rauhaisaa Joulua

  VastaaPoista
 84. Hyvää joulua Henna ja parempaa uutta vuotta!♡ -RiikkaS

  VastaaPoista
 85. Tulin vilkaisemaan että onko mitään uutta Hennasta? Voimahaleja!

  VastaaPoista
 86. Toivon, että vointisi on kohentunut olit sitten kotona tai sairaalassa ja olet saanut viettää joulua rakkaittesi kanssa <3

  Terkuin Pirkko

  VastaaPoista
 87. Mitähän sinulle Henna kuuluu? Toivottavasti jo paljon parempaa, olet ajatuksissa, vaikken tunnekaan <3

  VastaaPoista
 88. Kovasti voimia ja enkeleitä sinulle Henna ♡

  VastaaPoista
 89. Kovasti pelotti eilen kun kävin täällä. Tuli olo etten tiedä uskallanko tulla enää. Toivottavasti olet Henna yhä elossa ja vointi alkaa paranemaan <3

  VastaaPoista
 90. Enkeleitä Hennalle. Joko tänne vierelle kulkemaan tai johdattamaan kohti suurempaa ♡

  VastaaPoista
 91. Voimia uuvuttavaan taisteluun, Henna! Olen seurannut blogiasi lähes alusta asti ja kohtalosi koskettaa minua syvästi. Olet ajatuksissani, vaikken sinua tunnekaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 92. Varovaisesti tänne aina kurkkaa, olisiko uusia kuulumisia Hennasta. Voimarutistus Hennalle ja hänen läheisille! Enkeleitä avuksi taisteluun! <3

  VastaaPoista
 93. Käsi sydämmellä ja ajatuksissani olet mun ♡

  VastaaPoista
 94. Tuhannesti voimia,tsemppiä ja suojelusenkeleitä hennalle!!!

  VastaaPoista
 95. Kun uupumus koettelee eikä valoa näy, muista silloin, että enkeli on vierelläsi ja yhdessä matkaa kanssasi käy.

  VastaaPoista
 96. Voimia Hennalle ja kaikille läheisilleen! Muistan teitä rukouksin.

  VastaaPoista
 97. Voisiko joku kertoa hennan tilanteesta myös meille lukijoille?halauksia ja voimia ♡

  VastaaPoista
 98. Oikein paljon lämpimiä ajatuksia ja hyvän toivotuksista matkallesi, mihin se viekin. Raskasta on seurata nuoren ihmisen tuskaa, vaikka en Sinua tunnekaan. Perheelle ja läheisille voimia. Elämä voi yllättää, myös hyvällä. Toivotaan että kuormanne olisi jo kevenemässä.

  VastaaPoista
 99. Niin kohtuuttomasti täytyy nyt Hennan ja Mikan kestää elämän tuskaa, ettei oikein sanat enää riitä. Rukoilen puolestanne

  VastaaPoista
 100. Hennan elämä alkaa lipsua pois tästä maailmasta. Hän on vahvassa kipulääkityksessä rauhottavien kanssa "nukkumassa" niin kauan kuin sydän jaksaa lyödä. Hänen elintoimintossa hiipuvat tasaisesti. Lääkäri oli tehnyt päätöksen että kaikki muut kuin normaalinesteytys + kipulääkitys lopetetaan ja Henna annetaan olla rauhassa loppuun asti. Haluan kiittää kaikkia tätä blogia lukeneita ja Hennalle tuensa antaneita, että hän jaksoi taistella tätä tautia vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallista lähtöä Hennalle ja paljon voimia teille kaikille omaisille.
   -n

   Poista
  2. Olette ajatuksissa. Voimia ja rauhaa perheelle, ja turvallista matkaa Hennalle.

   Poista
  3. Hiljaa saapuu noutaja lauha
   hellästi irrottaa kahleet maan.
   saattaa sinne missä on rauha
   missä ei tuskaa milloinkaan.

   Poista
  4. kunpa tämä ei olisi totta. olen niin pahoillani. voimia teille kaikille. t. pauliina

   Poista
  5. <3 On lupa lähteä kohti kirkkainta tähteä<3 Kiitos Henna tarinastasi jota kerroit älyllä ja sielun viisaudella meille. Minä muistan sinut aina.
   Miehellesi voimia kestää seuraavat ajat, kuten myös lähiomaisillesi.

   Poista
  6. Kuten moni muukin blogin lukija, minäkin odotin uutta päivitystä ja Hennan olotilan kohentumista niin paljon, että hän olisi päässyt jouluksi kotiin. Ihmettä toivon ja rukoilen vielä tapahtuvaksi Hennalle. Mikalle kiitos Hennan tilan kertomisesta ja voimia sinulle.

   Poista
  7. Surullista. Jotenkin sitä vieläkin toivoo kaiken kääntyvän paremmaksi. Enkeleitä kuitenkin Hennan vierelle ja voimia läheisille näinä raskaina aikoina. Hennan tarina on koskettanut syvästi niin monia.

   Poista
 101. Onpa surullinen uutinen. Ihan itku tulee. :'( Olen lukenut tätä blogia melkein alusta asti ja koko ajan olen toivonut, että Henna nujertaisi sairauden, sillä hän on ollut uskomattoman rohkea ja vahva. Hän on taistellut kuin soturi.

  Nyt on varmasti pääasia, että Henna saa olla kivuitta ja lähteä arvokkaasti rakkaidensa ympäröimänä, mikäli lähdön hetki koittaa. Jos niin käy, haluan toivottaa Hennalle kaunista ja rauhallista matkaa taivaaseen.

  Sinulle, Mika, ja Hennan koko perheelle, haluan toivottaa paljon jaksamista. En voi edes kuvitella miten rankkoja aikoja te käytte nyt läpi. Lisäksi haluaisin sanoa, että on upeaa, miten olet pysynyt Hennan rinnalla, vaikka olette käyneet läpi raskaita vaiheita. Moni olisi paennut. Sinä olet ollut mies ja seissyt rakkaasi rinnalla. Se on erittäin kunnioitettavaa ja moni ihminen saisi ottaa sinulta oppia. Kuten Henna, myös sinä olet poikkeuksellisen hieno ihminen.

  Enkeleitä Hennalle. <3

  VastaaPoista
 102. Voi Henna... Hyvää matkaa <3

  VastaaPoista
 103. Surullista vain on nyt. Kaikkea hyvää Hennalle viimeiseen asti. Suuresti voimia läheisille. Kauniit muistot on suuri voima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn näihin sanoihin. T: lukija Oulusta

   Poista
 104. Enkeleitä Hennan matkaan, kosketit monen tuiki tuntemattoman elämää <3

  VastaaPoista
 105. Voi Henna ♡ itku tuli.... Kiitos kun olemme saaneet olla mukana lukemassa sinun tarinaasi. Olet aivan ihana ihminen. Enkeleitä matkallesi ♡

  VastaaPoista
 106. En voi ymmärtää. En tiennyt että syöpään voi kuolla noin. Jälkeen onnistuneen siirron ja ilman syövän uudelleen leviämistä. Kovasti voimia Mika sinulle. Samaa mieltä kuin aiempi kirjoittaja, upeaa että seisoit ja seisot Hennan rinnalla loppuun asti. Voimia kovasti myös kaikille Hennan läheisille, erityisesti vanhemmille.

  Nuku tuoksuun kukkien,
  nuku lauluun lintujen,
  nuku nuoruusunelmiin,
  nuku kevättoiveisiin!

  VastaaPoista
 107. Ei löydy sanoja. Järjettömän surullista. ♥

  VastaaPoista
 108. Käsittämätöntä ja niin surullista, itkettää..kovasti voimia lähipiirille <3

  VastaaPoista
 109. Hyvää matkaa Henna <3 Voimia läheisille!

  VastaaPoista
 110. Tyttäreni 18v., kuoli elokuussa Tyksissä syöpähoitojen ja verenmyrkytyksen seurauksiin. Sydän petti äkisti siellä teho-osastolla. Mä olen ajatuksissa Hennan ja läheisten mukana näinä päivinä. Yksi muukin kokemus tältä syksyltä kuolemasta elintoimintojen hiljaa hiipuessa. Se lähtö oli rauhallinen. Toivon Hennalle kivutonta oloa ja läheisille voimia hetki kerrallansa.

  VastaaPoista
 111. Rauhallista matkaa Henna ♡

  VastaaPoista
 112. Toivoin niin ,että olisi tullut toisenlaisia uutisia.Nyt ei voi muuta ,kun toivottaa paljon voimia Hennan läheisille<3

  VastaaPoista
 113. Voih:( En olisi toivonut tämän tarinan päättyvän näin. Kovaa taistelua on käyty. Toivon sydämestäni teille läheisille voimia hiipuvan elämän äärellä, se on varmasti raskainta mitä voi kuvitella. Enkeleitä matkallesi, Henna<3 Kiitos, kun halusit jakaa elämäntarinaasi meidän tuntemattomien kanssa.

  VastaaPoista
 114. Voimia läheisille tähän hetkeen ♡

  VastaaPoista
 115. Haluaisin sanoa kaikkea lohduttavaa, mutta tuntuu, että kaikki sanat ovat hukassa. Siitä huolimatta Henna olet meidän kaikkien ajatuksissa keiden elämää olet koskettanut. Olet ollut niin rohkea ja ihailen sitä sinnikyyttä, joka on tuonut näin pitkälle. Ihailen sinua! Tuntuu niin väärältä, että tässä on käymässä näin..

  Mikalle ja perheelle erityisvoimia! Tämä on varmasti teille kaikista rankinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat mietteet minullakin.Terveisiä Suomussalmelta. Surullista!

   Poista
 116. Voi, olisin niin toivonut tälle tarinalle toisenlaista loppua. Voimia teille kaikille Hennan läheisille ja Hennalle enkeleitä viimeiselle matkalle. <3

  VastaaPoista
 117. Olen lukenut blogia alusta asti, olen sanaton.. enkeleitä Hennalle ja paljon voimia läheisille. En voi edes kuvitella mitä käytte nyt läpi.
  T. Marita

  VastaaPoista
 118. Voimia Hennan läheisille ja erityisesti Hennalle rauhallista ja kivutonta loppuaikaa. Myöhemmin katsomme taivaalle ja näemme siellä kirkkaasti tuikkivan tähden. Tuo tähti on Henna, rohkea, urhea nainen, joka taisteli viimeiseen asti.

  Kunpa tämä blogi olisi saanut toisenlaisen lopun...

  Halauksin Pirkko

  VastaaPoista
 119. Enkeleitä Hennan matkalle ja voimia läheisille, Mikalle, äidille ja sisaruksille. Olette ajatuksissani <3. Kovasti on koskettanut Hennan tarina ja antanut ajattelemisen aihetta. Lopun olisi vaan suonut olevan onnellinen. Kaikkea hyvää elämännne.

  VastaaPoista
 120. Voi, ei löydy sanoja, sanat tosiaan tuntuvat olevan kateissa.. Hennalle rauhallista matkaa ja paljon voimia läheisille. Henna on koskettanut monen elämää!

  VastaaPoista
 121. Kiitos Hennalle että jaoit elämääsi meille. Voimia läheisille. Minä myös luin blogia alusta lähtien ja olisin niin toivonut taudin nujertumista. Henna saa nyt nukkua rauhassa pois, hän jättää jälkeensä paljon. <3

  Johanna

  VastaaPoista
 122. Sanattomaksi veti Mikan ilmoitus, oikein paljon voimia Mikalle ja Hennan läheisille.

  VastaaPoista
 123. Puoli vuotta olen tätä blogia seurannut ja toivonut koko ajan parasta. Nyt vetää hiljaiseksi, itku tuli. Enkeleitä Hennan matkalle ja läheisille kovasti voimia.

  VastaaPoista
 124. Enkeleitä Hennan matkalle kun aika koittaa<3 sitkeästi Henna on taistellut, itku tuli kun tulin lukemaan uutiset,alusta asti luin Hennan blogia joka löytyi sattumalta. Monesti ajattelin ettei löydy sanoja kuvaamaan miten hienosti Henna toi ajatuksiaan esille kirjoittaessaan, minäkin toivoin tälle tarinalle niin erilaista loppua niinkuin muutkin <3 voimia Mika ja Hennan perhe <3 memmu

  VastaaPoista
 125. Itkettää nämä uutiset. Toivon Hennalle levollista ja kivutonta matkaa, teille läheisille voimaa kestää täysin kohtuuton tilanne. Olette kovin monen ihmisen ajatuksissa, toivottavasti saatte siitä edes hitusen lohtua.

  VastaaPoista
 126. Itku tuli minultakin. Pian taivaalla tuikkii uusi, kirkas tähti vähän pienemmän tähden vierellä, Henna lähtee vauvan luo. Rauhallista loppumatkaa Hennalle ja Mikalle voimia. Hetki kerrallaan, ei yhtään enempää...

  VastaaPoista
 127. Se joka istuttaa puun,
  vaikka tietää,
  ettei koskaan näe sen kukkivan,
  ei ole hölmö,
  ei itsekäs.
  Hän saa nautintonsa siitä,
  että joku muu tulee
  joskus iloitsemaan
  ja nauttimaan sen kukinnasta.
  Hän elää sananmukaisesti
  kahdessa ajassa:
  hänelle ei kesä lopu syksyllä.

  -Tommy Tabermann

  Voimia Hennan läheisille suureen suruun ❤

  VastaaPoista
 128. Surullinen olo Henna sinun vointisi huononemisen takia. Olet koskettanut blogillasi niin syvästi monen, monen ihmisen elämää. Alusta alkaen blogiasi tiiviisti seuranneena, on kuin olisi henkisesti vierelläsi taistellut sairauttasi vastaan, vaikken sinua tunnekaan muuta kuin tämän kautta.Varmaan tulen lopun elämääni muistamaan sinun valitettavan surullisen tarinan, Yhden onnettoman tarinan kuten itse tarinasi nimesit.Vaikka sinä itse lähdet enkelien luokse ajallaan, jäät myös tänne mieliimme.Et ole poissa, olet kimallus keväthangella, tuoksussa kukkasten, kasteessa pisaroiden, muistoissa ihmisten.
  Voimia ja jaksamista teille Mika ja Hennan läheiset.

  Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .....niin ja ennenkaikkea voimia sinulle Henna !

   Poista
 129. Henna on niin positiivisesti suhtautunut elämään, että hän on opettanut varmasti monia, monia ihmisiä! olen alusta asti lukenut blogia ja nyt on valtavan murheellinen olo! Paljon voimia läheisille ja Hennalle enkeleitä matkaan! <3

  VastaaPoista
 130. Itku tuli tuota uutista lukiessa. Voimia Mikalle ja muille lähiomaisille. Henna pääsee nyt sinne, jonka portilla häntä odottaa se pieni ihmistaimi, joka ei saanut syntyä tähän maailmaan. Heille molemmille tulee hyvä olo, äiti saa olla pienen vauvansa luona ja pieni vauva saa painautua äidin rinnoille. Hennalle hyvää matkaa toivottelee Kainuun mummeli.

  VastaaPoista
 131. Ei ole sanoja....voimia ja jaksamista sinulle Mika kuin myös Hennan äidille sekä sisaruksille perheineen ja tietysti kaikille ystäville ja läheisille! Enkeleitä Hennalle <3

  VastaaPoista
 132. Olet koskettanut Henna monen ihmisen elämää. Hyvää matkaa ♡

  VastaaPoista
 133. Niin surullinen uutinen :( olen myös lukenut blogiasi alusta lähtien ja toivonut kovin parempaa loppua!
  kovasti voimia Mikalle ja Hennan äidille, siskoille perheineen sekä kaikille Hennan läheisille <3 ja Hennalle enkeleitä ja halauksia

  VastaaPoista
 134. Surullinen uutinen todellakin, ei löydy sanoja... Minäkin olen seurannut tätä blogia alusta saakka ja joka päivä olen käynyt katsomassa, onko jotain uutta kuulunut ja Henna on ollut joka päivä mielessä, vaikka en häntä tunnekaan. Surullista, että tälle Hennan tarinalle tuli tällainen loppu. Hennalle hyvää matkaa <3 Ja paljon voimia Hennan läheisille, etenkin Mikalle. Te olette varmasti meidän kaikkien blogin lukijoiden ajatuksissa! <3 -Jenni

  VastaaPoista
 135. Jossain kaukana soi laulu hiljainen, sanaton. Vain sydän sen kuulla voi - niin lähellä enkelit on. Voimia sinulle, Mika, samoin kaikille Hennan omaisille ja läheisille.

  Elina

  VastaaPoista
 136. Rauhallista matkaa rohkealle taistelijalle. Voimia läheisille <3

  VastaaPoista
 137. Surullinen uutinen, vaikka tätä jo aavistelinkin. Paljon voimia Mikalle ja Hennan kaikille omaisille ja läheisille. Ja Hennalle hyvää ja rauhallista matkaa sinne jonnekin.

  VastaaPoista
 138. Itku tuli. Melkein alusta asti olen blogia päivittäin seurannut, ja niin toisenlaista jatkoa tarinalle odotin. Nyt ei ole mitä sanoa... enkeleitä Hennalle ja voimia kaikille läheisille <3

  VastaaPoista
 139. Kivutonta matkaa tuon tuntemattomaan enkeleiden ollessa rinnallasi Henna♡ Voimia sinulle Mika aivan urheasta työstäsi ollessasi Hennan rinnalla ja kaikille omaisille äidille ja sisaruksille voimia tätä tuskaa tuottavaa surua kantaessa. Henna on päässyt/pääsee lapsensa luokse, jossa he eivät tunne kipua. Haluan ainakin, että asia on silleen...

  VastaaPoista
 140. Pitkäaikainen lukija27. joulukuuta 2014 klo 8.05

  Itkin jo aamulla, ja nyt lisää. Koskettaa niin kovin. Hyvää matkaa Henna ja enkeleitä matkallesi. Voimia läheisille jaksaa surun läpi.

  "Enkeli hiljaa vierellä kulki,
  kädestä otti,
  syliinsä sulki.
  Suojaansa otti siivillään,
  kuiskasi hiljaa -lähdetään."

  VastaaPoista
 141. Valonpolku: Viesti enkeliltäsi! Ole valmis siirtymään eteenpäin. Pian voit jättää menneen taaksesi ja ottaa uuden askeleen. Anna minun johdattaa sinua. Luota minuun ♡

  VastaaPoista
 142. Niin kovasti toivoin, että paranet :( Surullista, liian surullista <3 voimia läheisille !

  VastaaPoista
 143. Voimia Hennan läheisille tässä kohtuuttoman raskaassa ja surullisessa tilanteessa <3. Hennalle levollista ja kaunista siirtymistä tuonpuoleiseen.

  Olen myös seurannut Hennan blogia alusta saakka. Ruma oli tauti, kun riudutti nuoren ihmisen tällä tavalla. Traagista ja epäreilua.

  Jaksamisia Hennan läheisille <3 ja myös Hennalle, jos olet vielä rajan tällä puolella.

  VastaaPoista
 144. Voi tätä onnetonta tarinaa. Enkeleitä Hennan matkalle ja läheisille voimia uusiin aamuihin <3

  VastaaPoista
 145. Ei kipua, ei vaivaa enää,
  kun saavut rannalle rauhan maan.
  Muistoissa tulet kanssamme kulkemaan.

  Me olisimme niin kovasti kaikki toivoneet Hennalle sitä uutta joulua, johon hän vielä itsekin jaksoi uskoa.

  VastaaPoista
 146. Tässä tilanteessa haluttaa edelleen sanoa että ihmeen toivoisin tapahtuvan. Niitäkin todella tapahtuu, vaikkei toivoa enää annettaisi ja hoidot lopetettaisiin. Toivottavasti se valkea enkeli taivainen toisi ihmeen ja pelastaisi nuoren Hennan takaisin elämään.

  Jos Mika jaksat ja kykenet, lue ja kuiskaa Hennan korvaan viestejä myös meiltä blogin lukijoilta, täällä varmasti sadat ihmiset toivoisivat edelleen ihmeen tapahtuvan <3

  VastaaPoista
 147. sanattomaksi vetää... Kovasti voimia läheisille ja Hennalle enkeleitä matkaan. Toisenlaista loppua olisi varmasti kaikki toivoneet. Ikuisesti jää Hennan tarina mieleen.

  VastaaPoista
 148. Haluan myös toivottaa läheisille kovasti voimia näihin äärettömän raskaisiin hetkiin ja Hennan matkalle enkeleitä saattamaan. <3

  VastaaPoista
 149. Voimia Mika ja muut läheiset. Menetätte paljon. Hennan, Mikan ja vauvan joulu olisi nyt ollut täynnä iloa ja tepsutusta. Uskon että Heena ja vauva kohtaavat pian toisensa, kun Henna pääsee rauhaan. Suru on suuri.
  Kiitos tästä blogista, on antanut valtavasti ajattelemisen aihetta ja laittanut omia murheita oikeaan kokoluokkaan. Iloitsen perheestäni syvemmin kuin ennen tämän seuraamista.

  VastaaPoista
 150. Kiitos Mika, kun kirjoitit kuulumisia. Onpa teillä murheellinen ja raskas joulu. Toivottavasti Henna saa lähteä kivutta ja levollisesti, jos kerran nyt lähdettävä on. Olisi ihanaa, jos jaksaisit vielä kertoa, kun Henna on päässyt lepoon. Tämä blogi on ollut koskettava tarina ja toivon, että se jää tänne tulevienkin lukijoiden luettavaksi.

  VastaaPoista
 151. Päivien määrä on laskettu kerran, milloin ne päättyy on kädessä Herran. Voimia Teille kaikille ja Hennalle hyvää loppumatkaa.

  VastaaPoista
 152. voimia läheisille <3

  VastaaPoista
 153. Sydämenlämmöllä ♥♥♥

  VastaaPoista
 154. Päivien määrä on ehkä vähäinen, mutta elämän merkitystä ei mitatakkaan päivien määrällä.
  Henna on elinaikanaan koskettanut syvältä niin monta ihmistä ettei siihen moni pysty pitkänkään elämän aikana.
  Enkeleitä Hennalle ja läheisille.

  VastaaPoista
 155. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.
  Hänt' ihana enkeli kotihin vie.
  Niin pitkä on matka, ei kotia näy,
  vaan ihana enkeli vieressä käy.

  On pimeä korpi ja kivinen tie
  ja usein se käytävä liukaskin lie.
  Oi, pianhan lapsonen langeta vois',
  jos käsi ei enkelin kädessä ois'.

  Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.
  Vaan ihana enkeli kotihin vie.
  Oi, laps' ethän milloinkaan ottaa sä vois'
  sun kättäsi enkelin kädestä pois?
  <3

  VastaaPoista
 156. Henna, jätät kauniin jäljen meidän tuntemattomien sydämiin. Hyvää matkaa sinulle!

  VastaaPoista
 157. Hennalle enkeleitä matkalle <3 läheisille paljon halauksia ja voimia <3

  VastaaPoista
 158. Olipa surullisia uutisia, kiitos Mika että jaoit tiedon meidän blogin lukijoiden kanssa. Toivoin todella, että tämä tarina olisi saanut toisenlaisen lopun. Henna jää mieleeni erityisen rohkeana nuorena naisena, joka jaksoi pitää toiveikkuutta yllä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Te kaikki, Henna, Mika ja teidän läheisenne,
  tarvitsette nyt kovasti voimaa ja rohkeutta lähiaikoina. Toivottavasti Henna saa nukahtaa rauhassa ikiuneen, vailla kipua ja kärsimystä.
  -Pauliina-

  VastaaPoista
 159. Ethän pelkää pimeää, siel on monta kynttilää... Voimia läheisille ja Hennalle kiitokset tarinansa jakamisesta. Hän jätti jäljen monen, monen ihmisen sydämeen <3

  VastaaPoista
 160. Itku kuristaa kurkkua viimeisimmän uutisen jälkeen. Elämä tuntuu kovin epäreilulta.

  Enkeleitä edelleen Hennan vuoteen luo. Voimaa ja rohkeutta tuleviin aikoihin Mikalle ja muulle perheelle. Myös minä tulen muistamaan tämän onnettoman tarinan aina.

  VastaaPoista
 161. Olen niin pohjattoman pahoillani että näin tässä kävi, olin varma että Henna selviää tästä kaikesta vaikka vaikeata on ollut. Myös lymfoomaa sairastavana, ja josta myös bloggailen, tämä on kamala isku päin kasvoja vaikken Hennaa henkilökohtaisesti tuntenutkaan - niin moni meistä ei selviä, siitä huolimatta että nykyään osataan hoitaa ja selviytymisprosentit ovat lupaavia, jopa hyviä. Mutta ne on vain prosentteja kun todellisuus kolkuttaa ovella.

  Hennan läheisille toivotan jaksamisia, mitkään sanat eivät nyt varmasti riitä mutta täällä netin syövereissäkin ollaan surullisia ja pahoillamme Hennan kohtalosta.

  VastaaPoista
 162. Kiitos Henna, että halusit jakaa tarinasi kanssamme. Hyvää matkaa! Kiitos Mika ja Hennan perhe, että olette seisseet Hennan tukena - se on suuri rakkauden teko. Sanaton olen. Olette ajatuksissani.

  VastaaPoista
 163. Voimia!
  t. Lukijasi alusta alkaen

  VastaaPoista
 164. Voi, tulee Hennaa ikävä... Voimia läheisille. Olette mielessä ja rukouksissa. <3
  T: Miiru

  VastaaPoista
 165. Henna, olen lukenut blogiasi vasta syksystä saakka, jolloin siitä tulin tietämään, mutta siitä lähtien olen katsonut joka päivä, olisiko Sinulta kuulumisia. Olet kirjoittanut sairaudestasi niin koskettavasti ja rohkeassti ja olet erinomainen kirjoittaja. Toivoin ja uskoin -kuten kaikki blogisi lukijat- että jonakin päivänä kirjoitat hyviä uutisia sairautesi voittamisesta. Ja toivon vieläkin, vaikka paljon toivoa ei ole. En ole ennen kommentoinut kirjoituksiasi, enkä osaa sanoa muuta nytkään. Mutta nämä rivit minun täytyi kirjoittaa ja tiedän, että tulen muistamaan Sinut aina, vaikka emme koskaan tavanneet. Kaikkea hyvää läheisillesi.
  Kunnioittaen
  Heikki

  VastaaPoista
 166. Suurin suru on sanaton. Hennalle rauhallista matkaa rajan taakse ja Hennan perheenjäsenille voimia jaksaa tämä aika. Rakkaus ei koskaan katoa.

  VastaaPoista
 167. Henna, enkeleitä matkallesi... Voimia ja siunausta Hennan läheisille.

  t.: lukija Kainuusta

  VastaaPoista
 168. Enkeleitä saattamaan Henna viimeiselle matkalle ja voimia läheisille suuren surun keskelle!

  VastaaPoista
 169. Enkelin siipien kosketus teille kaikille läheisille ja siunattua iäisyysmatkaa Hennalle <3

  VastaaPoista
 170. Ota hänet vastaan, meillä on niin ikävä.
  Ota hänet vastaan, murheellisten ystävä.
  Ota hänet vastaan, silta yli pimeyden.
  Ota hänet vastaan, syli rakkauden.

  - Anna-Mari Kaskinen, Petri Laaksonen -

  VastaaPoista
 171. Taas valo viiltää taivaan rantaa, se päivän yöstä erottaa.
  On tullut aika pois se antaa, jota niin paljon rakastaa.
  Sen järjellä me ymmärrämme, kun toinen lähtee, toinen jää,
  vain pieni lapsi sisällämme ei sitä saata käsittää.
  Hyvää matkaa, hyvää matkaa, kulje kanssa enkelten.
  Hyvää matkaa, hyvää matkaa , sinua paljon rakastin ! ( Petri Laaksonen, Anna-Mari kaskinen )  VastaaPoista
 172. https://www.youtube.com/watch?v=BwwlzaAczPE

  Kaksi pientä lasta menettäneenä voisin laittaa linkin useampaankin surulauluun. Edelliset kirjoittajat ovat kirjoittaneet kahden niistä kauniit ja koskettavat sanat. Tässä kolmanteen suora linkki, tämä laulu soi poikamme hautajaisissa.

  Edelleen kovasti kaikille Hennan läheisille voimia toivotan. Suurin suru on sanaton.

  VastaaPoista